Σχετικά με μας

Η Verona Events δραστηριοποιείται στην ενοικίαση εξοπλισμού εκδηλώσεων από το 1999. Η εταιρεία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας σε εξοπλισμό , επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε περίσταση και απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες.

 

Αναλαμβάνουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό , είτε θέλετε να οργανώσετε στο χώρο σας,από μια συνάντηση φίλων μέχρι την δεξίωση του γάμου σας , είτε θέλετε να οργανώσετε οποιουδήποτε είδους εκδήλωση σε ενοικιαζόμενο χώρο-αίθουσα σε πολύ προσιτές τιμές. Μπορούμε ,επίσης, να καλύψουμε τις ανάγκες σας για σερβίρισμα με εξειδικευμένο προσωπικό (σερβιτόρους , μετρ , μπάρμαν κ.α.),να προτείνουμε το μενού, το στήσιμο και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης σας .

 

 

Η δεκαπενταετής μας πείρα , η ποιότητα των προϊόντων μας , η διάθεση μας για άμεση εξυπηρέτηση σας , η συνέπεια μας , σε συνδυασμό με τις οικονομικές μας τιμές, θα ικανοποιήσουν και θα κάνουν να αισθανθεί δικαιωμένος που μας εμπιστεύθηκε ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης.

 

 

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων αρίστης ποιότητας τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας. Ο εξοπλισμός μας, όμως ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς με στόχο την καλύτερη κάλυψη των απαιτήσεων σας για αυτό μη διστάσετε να μας ρωτήσετε και για είδη τα οποία δεν θα βρείτε στον κατάλογο μας.

 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να σας βοηθήσουν κάθε στιγμή.